tisdag 14 augusti 2012

4,8 av 5!


Utvärderingen från vårens kurs gav oss 4,8 av 5 ! Jag är så glad för det och hoppas att många fler tar tillfället i akt och anmäler sig till höstens utbildning. Klicka in under anmälan/program ovan så får du all info du behöver för att skicka in din anmälan!

En sammanställning av vad kursdeltagarna tyckte om vårens kurs kan ni läsa här:

"Öppna dörrarna har gett mig möjlighet att få lyssna till och lära mig av specialister i sin bransch, som jag aldrig hade fått möjlighet eller haft råd att konsultera annars. Jag har lärt mig av proffsen och samtidigt fått vistas i vacker miljö på skånska landsbygden och knutit nya kontakter med företagare i andra branscher än min egen. "

"Perfekt, man behåller folk på en plats o skapar vi-känsla"

"En av de stora fördelarna är att träffa andra företagande kvinnor, att få utbyta erfarenheter och tankar. Det är också väldigt skönt att få satsa några timmar på sig själv. "

"Studieformen i formatet workshops med få deltagare gjorde att jag kände mig bekväm i mina frågor som gällde mitt företagande och kunde lyssna in hur andra kurskollegor arbetade eller tänkte."

"Två dagar gör att jag fokuserar mer på att lära känna kurskollegorna och knyta kontakter för framtiden. Maten och det härliga, glada bemötandet som finns från Jeanette och Johan gör att man mår Bra..."

"Tack! Gärna fler tillfällen i framtiden och gärna någon återknytnings dag med dessa föreläsaretill hösten eller nästa tidig vår."

"Bara Rosor till Er båda och hela arrangemanget Saknade inget och inget kändes tokigt."

"Kunskap som man har nytta av i företagandet, stora som små."

"Som småföretagare behöver vi incitament,ett  bollplank och med jämna mellanrum en påminnelse / genomgång av företagets ställning och utveckling. Att träffa likasinnade ( småföretagare) av olika branscher är mycket givande."

"Det var två fina dagar - jag kommer gärna på en fortsättning."

"Mycket givande och rolig kurs. Bra med ett mindre antal deltagare så att alla  hann få sina frågor och åsikter framförda. Kanonbra med matlagning tillsammans och nästa gång ska vi försöka att övernatta också. Underbar mat! Det är en kurs som passar alla typer av företag."

"Jag hoppas att detta kan vara ett återkommande arrangemang och jag ska fundera över vad jag kan vilja lära mig mer om. Återkommer när jag funderat klart. Kan också vara en fortsättning på det vi hade denna gång då det kändes som att vi hade behövt mer tid för att hinna med alla frågor."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar